catering & Event

Rätt catering för varje evenemang

Vi har en mängd olika alternativ för att göra ditt evenemang till en kulinarisk höjdpunkt. Vi på Håll Bar & Kök gillar både event och catering. Låt oss tillsammans komma fram till vad som passar dig och ditt evenemang bäst – oavsett om det är ett familjefirande, utställning, företagsevent eller vad som helst i livet som går att fira.

Du hos oss

På våra vilodagar (för närvarande måndag-tisdag) kan du boka hela restaurangen för ditt event. Vi får plats med upp till 40 personer. Tillsammans planerar vi gärna meny och dryckesutbud efter dina individuella önskemål. Är ni mellan 8-22 personer kan ni också välja att boka ett eget rum. I detta rum får ni även njuta av konsten från våra utställningar

Vi hos dig 

För event i Östergötland kommer vi gärna till dig och dukar upp catering på plats efter dina önskemål. Kontakta oss gärna och boka in ett besök för att få en bra känsla av atmosfären, omgivningen och maten hos oss. Ring till 073-707 19 76 eller maila till midas@hallbarkok.se, vi ser fram emot att höra från er! 

Bröllopsplanering – Workshops – Provningar – Personalaktiviteter – Events - eller bara för dig och dina vänner. If you can dream it you can make it!

Vi firade en 40-åring och åt i samband med detta lunch på Håll Bar & Kök. Fantastiskt goda smaker, trevlig personal och kärlek i maten!

- Frida, 2022

Det känns som hemma när man kliver in i deras lokaler, det känns som ens goda vänner bjuder på mat istället för personal. Maten är om möjligt godare för varje gång man går dit! Får inte missas! 


- Caroline, 2023

Kan verkligen rekommendera ett besök om ni gillar en avslappnad atmosfär med ett urval av väl komponerade rätter och utvalda drycker. Fantastiskt god mat till ett billigt pris och trevlig personal.

- Lars, 2022